Atlasjet'in ilk Adana seferini Adanalı olan baba-oğul pilotlar Kaptan Pilot Mecit Tugal ile Gökhan Tugal, ne güzel, grur verici bir taplo inanın o babanın yerinde olmak isterdim, bir an duygulandım, sizlerle paylaşmak istedim.
![]()
http://www.airporthaber.com/havacili...asmayacak.html
Türkiye’nin köklü havayolu şirketlerinden Atlasjet, 2013 yılında başlatma kararı aldığı Adana seferlerine bu sabah Atatürk Havalimanı’ndan KK 30 sefer sayılı Airbus A320 tipi uçağı ve 78 yolcusuyla başladı.
Atlasjet'in ilk Adana seferini Adanalı olan baba-oğul pilotlar Kaptan Pilot Mecit Tugal ile Gökhan Tugal gerçekleştirdi.
Atlasjet'in ilk Adana seferini Adanalı olan baba-oğul pilotlar Kaptan Pilot Mecit Tugal ile Gökhan Tugal, ne güzel, grur verici bir taplo inanın o babanın yerinde olmak isterdim, bir an duygulandım, sizlerle paylaşmak istedim.
![]()
aynı kokpitte kötü bir tablo.Kesinlikle yasaklanmalı uçuş güvenliğini ihlal.
katılıyorum dostum.. aile meselelerinin işe yansıma ihtimalini göz önünde bulundurursan baya sıkıntı yaratabilir.. ayrıca kokpitte çekilen fotoğrafları sosyal ortamlarda yayınlamak yasak diye biliyorum ama belki bu sadece THY'nin uyguladığı bir yasaktır..
YES THEY CAN !
Toefl : 80 OK!
Evrak teslimi : kasım sonu OK!
CRM : 21.12.2012
CRM Sonuç : 25.12.2012 OK!
DLR : 09.01.2013
DLR Sonuç : 22.01.2013 OK!![]()
Kurul Mülakatı : 24.01.2013
Kurul Mülakatı Sonuç : NOK due to ideologic hazards
Yeniden_Dene('Isteksiz Olarak');
Dünyada bunun örnekleri çok, bu kadar karamsar olmayın derim, eğer olacağı varsa yerdede olur, her şeye iyi yönden bakmayı deneseniz biraz, baba oğul ikiside akademik eğitimli, yerde giden birçok otobüs şöförünün orta öğretim, diplaması bile yok, hal böyle olunca insan otobüse binmeye korkuyor, bence uçaklar daha güvenceli.Şu ana kadar uçaklarda kaç tane baba oğul kaza yapmış, bilen varmı ?
Bence çok gurur verici bir tablo, bende o babanın yerinde olmak için şu anda tirilyonarımı vermeye razı olurdum.
Erdinc Hocam insallah bu guzel dualariniz gerceklesir.Bizlerde yas itibariyle artik pilot olupta oglumuzla birlikte ayni kokpitte ucma sansi maalesef kalmadi. Umarimki yan yana birlikte olmasada oglumuzu pilot koltugunda , pilotluk meslegi icinde gormek hepimize nasip olur.Bu bile inanin benim icin buyuk bir mutluluk ve gurur kaynagi olur.
Ben hariç diğerleriyazdıkda suçmu işledik
yok iyi etmişsin. nedenini merak ettim böyle düşünmenin.. neyse..
Hiç bir sakıncası yoktur. Aksini düşünenin hiç bir dayanağı olamaz, ama nedenleri olabilir : CRM nedir bilmemek , pilotun kokpitte ne yaptığını anlayamamak , pilotuna güvenmemek , kendisi ucamadığı veya ucamayacagı için çekememezlik , sırf muhalefet olsun diye , kendinde bir sıkıntı varsa diğerlerinde de vardır diye düşünmek..
Dünyada askeri sivil bir cok örneği vardır. Hatta haber yaparlar , özel günlerde ucururlar vs.. Tabi havacılıkda ilerleme kaydetmiş , haliyle bilimsel ve sanatsal , haliyle sosyal ve ekonomik , eğitim ve yaşam kalitesi yüksek ülkelerden bahsediyoruz... Tabiki Türkiye de cıkıpda "hayırr ucamazlar , ucak düşer , cok tehlikeli" diyenler çıkacaktır...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Paylaş