85. Sayfa - Toplam 86 Sayfa var BirinciBirinci ... 357583848586 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 841 ile 850 ve 857

Konu: Class-1 Sağlık Raporu Hakkında Merak Edilenler | Soru/Cevap

  1. #841
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    27.Temmuz.2019
    Mesajlar
    2
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    O zaman kendimiz uçuş okuluna da gitsek Thy hayal mi tiroid hastaları için? Ya da diğer hava yolları? Kredi çekip uçuş okuluna yazılmayı düşünüyorum ve kafam allar bullak

  2. #842
    göksözlük kurucu ortağı Array
    Üyelik tarihi
    04.Mart.2009
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Yaş
    24
    Mesajlar
    1,190
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Alıntı arjana Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O zaman kendimiz uçuş okuluna da gitsek Thy hayal mi tiroid hastaları için? Ya da diğer hava yolları? Kredi çekip uçuş okuluna yazılmayı düşünüyorum ve kafam allar bullak
    Tabii akademiden farklı olarak elemeye de bilir ancak THY bu, ne yapacağı belli olmaz. Yani THY güvenip özel okula gitmek bizim gibi tiroid rahatsızlığı olanlar için riskli olabilir. Ancak pegasus ya da sunexpress'in THY kadar 'kıl' olacağını düşünmüyorum. Umarım ben yanılıyorumdur, ancak son Tecrübesiz F/O ilanında da ek sağlık şartlarından bahsediyordu THY. Açıkçası son ilanı görünce rotayı THY'den ziyade hep yaşamak istediğim İtalya'nın havayolu Alitalia'ya çevirdim. CADET programına girmem zor, zira azami 25 yaş ama özelden deneyebilirim belki.

  3. #843
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    23.Ağustos.2019
    Mesajlar
    5
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Arkadaşlar merhaba, iki kolumda da dirsekten aşağısında dövmelerim mevcut bir tanesi bileğimde lakin uzun kollu gömlek giydiğimde gözükmüyor. Aynı durumda olup da sağlık testlerinden geçen var mı veya doktorlar sıkıntı yapar mı bu konu sürekli aklımda sildireceğim ama ona da çok vakit gerekiyor, benzer tecrübesi olan veya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar fikir belirtirse çok sevinirim.

  4. #844
    göksözlük kurucu ortağı Array
    Üyelik tarihi
    04.Mart.2009
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Yaş
    24
    Mesajlar
    1,190
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Yukarıdaki arama bölmesine 'dövme' yazarak sonuç bulabilirsiniz. Sorun olmuyor.

  5. #845
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    23.Eylül.2019
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Arkadaşlar merhaba,
    THY'nin Sağlık Süreci Bilgilendirme Formunda yer alan TÜM BULAŞICI HASTALIKLAR : Geçmişte geçirilmiş tedaviler dahil olmak üzere, tüm bulaşıcı hastalıklar
    (HIV, Sifiliz, Aktif hepatit B taşıyıcıları, aktif hepatit hastalıkları...) THY A.O TARAFINDAN İŞE GİRİŞLERİ KABUL EDİLMEMEKTEDİR.
    Maddesine istinaden; geçmişte Sifiliz olan(VDRL Değerinin Pozitif gelmesi ve tedavi sonrası negatife dönmesi) ve tedavi olan adaylar; hastalığı geçmiş olmasına rağmen kabul edilmeyecekler demek midir?
    Konu hakkında yardımcı olabilecek birisi olursa çok sevinirim.
    Teşekkürler. Herkese süreçlerde başarılar dilerim.

  6. #846
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    22.Ağustos.2018
    Mesajlar
    87
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Herkese merhabalar , bende dün sağlık raporumu aldım haftaya pazartesi teslim edeceğim. Fakat bazı değerlerim küçük farklarla aralık dışında kaldı , bu konuda THY doktorları nasıl davranıyor sizlere danışmak istedim.

    HDL kolesterol sonuç 57 ,ref 35-55
    Trigliserit 44, 50-150
    VLDL kolesterol 9, 10-40
    WBC (leukocytes) 4.13 , 4.16-10.2

    Bölümü okudum değerler toparlanıyor tekrar doktora sunuluyor ve geçilebiliyor. Ama bazı değerler konusunda bir bilgi bulamadım o yüzden yazma ihtiyacı hissettim. Saygılar .

  7. #847
    Aktif Üye Array çipura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.Mart.2018
    Mesajlar
    432
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    @coşkunn hocam kan değerlerin bence güzel görünüyor.
    Rapor almadan önce sanki 10 gün sıkı perhiz yapmış gibisin.
    Bir sıkıntı görünmüyor bence hocam.
    Kolestrol konusu normal değerler civarında.
    Eğitimde başarılar..

  8. #848
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    22.Ağustos.2018
    Mesajlar
    87
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Sadece su tüketimimi arttırdım hocam,ama rapordan birgün önce Gaziantep şenliğine gittim gitmez olaydım. İçime su serptiniz,teşekkür ederim cevabınız için .

  9. #849
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    27.Aralık.2018
    Yaş
    32
    Mesajlar
    4
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Maille gelen sağlık raporu teslim tarihinden önce raporu tamamlama durumunda erken gidilse rapor teslim edilebiliyor mu? Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?

  10. #850
    Üye Array
    Üyelik tarihi
    22.Ağustos.2018
    Mesajlar
    87
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Alıntı atisan35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maille gelen sağlık raporu teslim tarihinden önce raporu tamamlama durumunda erken gidilse rapor teslim edilebiliyor mu? Bu konuda tecrübesi olan var mı acaba?
    Arayıp sormak en güzeli sanırım hocam.bilgi alırsanız bizleri de bilgilendirmiş olursunuz.

85. Sayfa - Toplam 86 Sayfa var BirinciBirinci ... 357583848586 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Benzer Konular

  1. Sağlık Raporu Tecrübem ve Rapor Hakkında Detaylı Bilgi
    B777Captain tarafından Class-1 Sağlık Sertifikasyonu Bölümünde
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 12.Ekim.2018, 10:27
  2. Sağlık raporu alma sırası hakkında.
    dusunurken tarafından Class-1 Sağlık Sertifikasyonu Bölümünde
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 24.Eylül.2018, 11:56
  3. Type Rating Hakkinda Merak edilenler
    Ganbatte tarafından Pilotlar Bölümünde
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 01.Aralık.2010, 14:39
  4. APU Hakkında merak edilenler...?
    TayyareMakinisti tarafından Teknik Bölümünde
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 09.Ocak.2008, 12:27

Paylaş

Paylaş

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •