deneme bonusu

deneme bonusu

bahis siteleri

bonus veren siteler

deneme bonusu

deneme bonusu

deneme bonusu

deneme bonusu

deneme bonusu

istanbul escort

istanbul escort

istanbul escort

istanbul escort

https://www.thermalid.com/ bahis siteleri

malatya escort istanbul escort

77. Sayfa - Toplam 79 Sayfa var BirinciBirinci ... 27677576777879 SonuncuSonuncu
Gösterilen sonuçlar: 761 ile 770 ve 784

Konu: Class-1 Sağlık Raporu Hakkında Merak Edilenler | Soru/Cevap

  1. #761
    göksözlük kurucu ortağı Array rtu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.Mart.2009
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Yaş
    24
    Mesajlar
    1,169
    İtibar Gücü
    5000

    Standart

    Alıntı Dirsehan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    KAN HASTALIKLARI - TALASEMİ TAŞIYICILIĞI - Hemogram testinde HCT'nin 32 altında HB'nin 10'un altında olması. Diye bir ibare var bu talasemi taşıyıcısı olabilirsiniz fakat bu aralıklarda olursanız raporu alabilirsiniz anlamına mı geliyor ?
    Doğrudur. Hatta THY sürecinde talesemi minör olup olumlu alan var.



  2. #762
    Üye Array pilot_amo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    16.Ocak.2019
    Mesajlar
    31
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Alıntı sennelax Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    merhaba class-1 göz muayenesinde göz ölçümü damla ile gerçek numaraya mı bakılarak yapılıyor yoksa damlasız mı bilen varmı?
    teşekkürler.
    hisar hastanesi'nden aldim raporumu. damlasiz yapildi.
    21.09.2018 Dyned -> Olumlu
    16.01.2019 DLR-1 -> Olumlu
    26.04.2019 CRM -> Olumlu
    12.05.2019 IELTS AC O:7 (S:7)
    26.06.2019 Kurul -> Olumlu
    19.07.2019 Class 1 Saglik Raporu
    26.07.2019 Saglik Raporu Onayı-> Olumlu
    Atama beklemeye devam

  3. #763
    Hızlı üye Array Gurogg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.Ağustos.2018
    Mesajlar
    155
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Benim ALT değerim 80 (referans 1-45), GGT değerim 148 (referans 0-55) cikti. Muayene oldugum hastanedeki dahiliye hekimi THY hekiminin bu degeri gordugunde ultrason da istedigini belirtti. Ultrasona gonderildim, sonucum temiz, raporda bu da yer aliyor. Muayene oncesi gunlerde ictigim ilaclardan olabilecegi soylendi. Diger kan degerlerimde bir anormallik yok, her sey limitler dahilinde. Bu konuda bilgisi olan beni aydinlatabilecek biri var midir?

  4. #764
    Aktif Üye Array çipura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.Mart.2018
    Mesajlar
    333
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    @Guroog hocam geçmiş olsun.
    Tıbbı bir bilgim yok.
    Ancak bir yakınımdan dolayı bilgi sahibi olmuştum sizin konuyla..
    Durumu aynı sizin gibiydi,kullandığı ilçları kestikten 3-4 hafta sonra değerler normale döndü.
    Konu karaciğer olunca,ek tahliller ve ultrason yapılıyor.
    Karaciğerde görüntüde bir büyüme,aşırı yağlanma veya başka bir görüntü bozukluğu yoksa,ek tahlillerde,hepatit vs ve enfeksiyon yoksa,enzimlerin bu durumu kullanılan ilaçlara bağlanıyor.
    Tekrar geçmiş olsun..

  5. #765
    göksözlük kurucu ortağı Array rtu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    04.Mart.2009
    Bulunduğu yer
    Istanbul
    Yaş
    24
    Mesajlar
    1,169
    İtibar Gücü
    5000

    Standart

    Class-1 dengemi bozdu, şimdilerde işyeri hekimime gidiğince panik oluyorum. Vay anasını ya.



  6. #766
    Aktif Üye Array çipura - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    10.Mart.2018
    Mesajlar
    333
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    @rtu hocam takma kafayı,zaman en iyi ilaçtır.
    Birde şöyle bak olaya;
    Uçak dediğin şey,bildiğin kanatlı otobüs.
    Bir şehirden başka şehire yolcu taşıyacaktın.
    Şimdi,ülkenin teknolojisine,istihdamına,üretimine,sanayisine,kat ma değerine katkıda bulunacaksın.
    Yapacağın şey az birşey değil.
    (yurdum insanı yutarmı).
    Desvidanya...

  7. #767
    Hızlı üye Array Gurogg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik tarihi
    07.Ağustos.2018
    Mesajlar
    155
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Alıntı çipura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    @Guroog hocam geçmiş olsun.
    Tıbbı bir bilgim yok.
    Ancak bir yakınımdan dolayı bilgi sahibi olmuştum sizin konuyla..
    Durumu aynı sizin gibiydi,kullandığı ilçları kestikten 3-4 hafta sonra değerler normale döndü.
    Konu karaciğer olunca,ek tahliller ve ultrason yapılıyor.
    Karaciğerde görüntüde bir büyüme,aşırı yağlanma veya başka bir görüntü bozukluğu yoksa,ek tahlillerde,hepatit vs ve enfeksiyon yoksa,enzimlerin bu durumu kullanılan ilaçlara bağlanıyor.
    Tekrar geçmiş olsun..
    Tesekkurler hocam. Cuma sabahi raporu teslim edecegim. Sonuclari hakkinda bilgilendirme yaparim.

  8. #768
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    02.Temmuz.2019
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Merhaba ben subay olmak için MSÜ mülakatlarına katıldım ve sağlıktan elendim. Sağlıkta bana konulan tanılar:
    -Karaciğerde 12mm çapında hemanjiom
    -Spina Bifida(Hava harp okulu hariç sağlam kabul ediliyor)
    -Miyopi(sağ 1.5, sol 1 derece)
    -Avoidant kişilik bozukluğu(bunun yanlış tanı olduğunu düşünüyorum)
    velhasıl kelam bu tanılar 1. sınıf sağlık sertifikası almama engel midir? Özellikle kişilik bozukluğu tanısı beni çok korkutuyor

  9. #769
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    27.Temmuz.2019
    Mesajlar
    1
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Merhabalar geçmişte geniz eti ameliyatı olmuştum class 1 için engel midir ? THY için engel midir?

  10. #770
    Yeni Üye Array
    Üyelik tarihi
    23.Temmuz.2019
    Mesajlar
    4
    İtibar Gücü
    0

    Standart

    Arkadaşlar merhaba.Belki bilginiz yoktur ama bir şey sormak istiyorum.4 yıl önce taşıt ehliyeti almak için özel bir hastane de göz için randevu aldığımı hatırlıyorum.Bu kontrollerimi gerçekleştirdim ancak e nabız da tanı olarak M79.1-Miyalji olarak gözüküyor.İnternetten araştırdım ama benim böyle bir rahatsızlığım yok çok şükür.Doktorun neden böyle bir tanı koyduğunu anlamadım acaba yanlışlık mı oldu bilmiyorum açıkcası.Bu durum sonradan sıkıntı yaratır mı sizce?Sadece onu merak ettim

77. Sayfa - Toplam 79 Sayfa var BirinciBirinci ... 27677576777879 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 7 kullanıcı var. (1 üye ve 6 misafir)

  1. arjana

Benzer Konular

  1. Sağlık Raporu Tecrübem ve Rapor Hakkında Detaylı Bilgi
    B777Captain tarafından Class-1 Sağlık Sertifikasyonu Bölümünde
    Cevaplar: 17
    Son Mesaj: 12.Ekim.2018, 10:27
  2. Sağlık raporu alma sırası hakkında.
    dusunurken tarafından Class-1 Sağlık Sertifikasyonu Bölümünde
    Cevaplar: 5
    Son Mesaj: 24.Eylül.2018, 11:56
  3. Type Rating Hakkinda Merak edilenler
    Ganbatte tarafından Pilotlar Bölümünde
    Cevaplar: 6
    Son Mesaj: 01.Aralık.2010, 15:39
  4. APU Hakkında merak edilenler...?
    TayyareMakinisti tarafından Teknik Bölümünde
    Cevaplar: 1
    Son Mesaj: 09.Ocak.2008, 13:27

Paylaş

Paylaş

Yetkileriniz

  • Konu Acma Yetkiniz Yok
  • Cevap Yazma Yetkiniz Yok
  • Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
  • Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok
  •  

kaçak iddaa kaçak bahis güvenilir bahis siteleri iddaa siteleri en iyi bahis siteleri illegal bahis en iyi canlı bahis siteleri casino siteleri canlı bahis siteleri ensobet üyelik bonus veren siteler

Mp3 indir

izmir escort izmir escort bayan

sohbet hattı sex hattı telefonda sex erotik sohbet diyarbakır escort diyarbakır escort sohbet hattı gaziantep escort gaziantep escort acil kredi izmir escort izmir escort bodrum escort - izmir escort