ArkadaŞlar PerŞembe GÜnÜ Sinava ÇaĞirdilar Çok Heceyan Var Ne Yapcam Ne Etcem Ne Soruyolar? Sinava Yenİ Gİren ArakdaŞlar Neler Soruldu Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
havas ank yolcu hizmetleri alımı hakknda bilgisi olan varmı arkadaslar--?? şu alım yapmıyolar diye duymustm..
ArkadaŞlar PerŞembe GÜnÜ Sinava ÇaĞirdilar Çok Heceyan Var Ne Yapcam Ne Etcem Ne Soruyolar? Sinava Yenİ Gİren ArakdaŞlar Neler Soruldu Yardimci Olursaniz Sevİnİrİm
arkadaşlar perşembe günü istanbul radison sas taki sınava giripte aranan varmı 4-5-6 mart mülakatları için
arkadaşlar hepiniz çağrıldığınızı söylüyosunuz,ben de yerdeki ilanların çoğuna 15 gün kadar önce başvurdum ve arayan varr ne soran..yoksa bilmediğim bi yol mu var mesela ilan falan mı var ona göre mi tarih verimştir thy sitesindeki gibi die de merakttayım..beni aydınlatın lütfen ben niye çağrılmadım?..bi de sizler ist a mı başvurmulltunuz ve hangi siteden?
perşembe günü sınav vardı ist ata için yaklaşık 300girdi sınava ancak herhalde daha dönüş olmadı mülakat için ben genel merkezde doldurmuştum cv mi
arkadaslar ılana nerden basvurdunuz ?
Yani şimdi ben de başvurdum,neye göre elenip çağrılıyorki,çağrılmadan niye elensinki hem?mülakatlardan sonra elenir benim bildiğim..dayısı olanı mı çağırdılar,onu mu anlamamız gerekiyor arkadaşlar?...çağrılan arkadaşlar lütfen ne zaman başvurduğunuzu yazar mısınız?..havaşa bende cv attım ses yok![]()
ben ocak ayından önce genel merkezden başvurmuştum merkeze bırakılan cv ler ile referanslı cvlere öncelik veriyor havaş ve soruma hala cevap yok sınava giripte aranan bir arkadaşımız varsa yazarsa sevinirim bende girdim bugun en geç yarın aranmayı bekliyorum sınav iyi geçmişti ama hala aranmadım
bende genel merkeze cv bıraktım ordan başvuru yaptım sınava bende girdim ama banada kimse dönmedi henüz en geç yarın haber vermelerei gerekiyor sanırım eğer yarında olmassa sonuç olumsuzdur diye düşünüyorum
bizim sınav ne oldu ya ne arayan var ne aranan stres mi yaptırıyorlar bekleterek anlamadım gitti ist de perşembe sınava giripte aranan oldumu hiç?
Şu an 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)
Paylaş